De commissie Jeugdvermaak is een groep jongelui van 8 personen die voor alle jeugdleden van de S.V. Terwolde t/m 16 jaar in een ongedwongen sfeer diverse activiteiten organiseert. Het leuke hiervan is dat de jeugdleden van de diverse afdelingen buiten de sport ook met elkaar in contact komen.

De commissie Jeugdvermaak wordt gevormd door:
Kristel Leurink, Pim Albers, Brenda van Werven, Jeroen Mulder, Serge Kiezenberg, Julian Gerrits, Anouk Brouwer en Dylan Kiezenberg.

De jeugdleden worden voor de activiteiten onderverdeeld in 4 groepen, nl.:
1. peuters / kleuters
2. groep 3 t/m 5
3. groep 6 t/m 8
4. voortgezet onderwijs

Wanneer kinderen lid zijn van de sportvereniging (ook rustend lid), worden ze door het Jeugdvermaak automatisch uitgenodigd voor de activiteiten. Voor elke groep wordt er over het jaar verdeeld ongeveer 3 activiteiten georganiseerd. Dit loopt uiteen van zwemmen tot schaatsen, naar de dierentuin, spelletjesmiddagen en naar pretparken.

Een van de jaarlijkse hoogtepunten is toch wel het weekendkamp. Groep 5 t/m 8 worden voor dit jaarlijkse spektakel uitgenodigd. Het weekend vindt plaats in mei van vrijdagavond tot zondagavond en zit barstensvol met activiteiten, zoals disco, zwemmen, kussengevechten, totemroof, noem maar op!

Voor vragen betreffende de commissie Jeugdvermaak kun je terecht via
jeugdbestuursvterwolde@live.nl / jeugdvermaaksvterwolde@outlook.com