Terug naar het overzicht

SV TERWOLDE VINDT GEEN PAASEIEREN MAAR WEL DOELPUNTEN IN WESEPE!

Op deze tweede paasdag speelde SV Terwolde de inhaal wedstrijd uit tegen Wesepe.
Terwolde liet gelijk merken dat het voor niet minder dan de 3 punten naar Wesepe was gekomen.
In de 4e min.schoot Sem al een keer net voorlangs en in de 6e minuut kwam er een voorzet van Sem die helaas door alles en iedereen werd gemist.
In de 10e en 11e minuut was er achter elkaar een scrimmage voor het doel van Wesepe maar deze werd in beide gevallen helaas niet verzilverd.
Direct daarna kwam er een tegen aanval van Wesepe die door Roy Koers nog maar amper aan onderschept kon worden.
Daarna volgden er resp. in de 14e, 15e en 22e minuut nog een paar aanvalsacties van Terwolde echter allen zonder resultaat.
Totdat in de 23e minuut Sem Gerritsen de bal ontving en recht door het midden op de keeper van Wesepe af kon sprinten en de 0-1 scoorde.
Direct na de aftrap was het in de 24e minuut alweer Sem die de bal via een assist van Koen Appelo mocht ontvangen en alweer de 0-2 scoorde.
In de 27e minuut mocht Milan Koers een vrije trap vanaf rechts nemen die hij hoog voor het doel bracht en vervolgens door Jurriën Kamphuis met een fraaie boog in de verste hoek van het doel van Wesepe gekopt kon worden, stand 0-3.
Milan mocht het in de 28e min. nog een keer vanuit een vrije trap proberen waarbij Max via een atletische omhaal probeerde te scoren maar dat lukte net niet anders hadden wij dat zeker ook nog wekenlang moeten aanhoren.
In de 32e min. krijgt Sem op rechts weer de bal in zijn bezit waarna hij andermaal zijn Puch Maxi aantrapte en vanuit een één op één situatie de 0-4 kon scoren wat maar liefst zijn 4e hattrick op rij betekende een ongekende prestatie en daarmee topscorer in onze klasse.
Doordat in de 37e minuut de muur van Terwolde niet echt oké stond zag Wesepe kans om via de rebound waarbij de bal via de paal terug in het veld kwam de 1-4 te scoren.
Na een paar keer voor het doel van Wesepe te zijn gekomen was het Milan Koers die na een assist van Max van Gerrevink in de 45e minuut flink uithaalde en de ruststand op 1-5 bracht

Direct na de start van de 2e helft was het namens SV Terwolde Thomas Leurink die na een voorzet van Sem de bal keihard tegen de lat aan schoot.
Twee minuten later kon Jurriën Kamphuis bij een corner voor SV Terwolde net niet zijn hoofd goed achter de bal krijgen en weer een minuut later ging een schot van Sem nog maar net over.
In de 53e minuut wordt Max van Gerrevink binnen de zestien vol in de rug gelopen maar de overigens verder goed fluitende scheidsrechter wuifde deze overtreding in onze ogen onterecht weg en kort na de spelhervatting schiet Sem de bal vol op de lat.
In de 57e minuut komt de bal na een assist van Bart Beugels bij Max terecht die op zijn beurt de bal zeer bekeken over de keeper heen lobte, stand 1-6.
Nadat Max niet lang hierna de bal op de paal ramde was het Sem die in de 59e minuut de bal nog maar weer eens in het doel van Wesepe lepelde en de stand hiermee op 1-7 bracht.
In de 68e minuut probeerde Wesepe het nog een keer met een schot vanuit een corner maar deze ging naast.
In de 75e minuut moest de van een langdurige blessure terugkomende en nog maar net ingevallen Swen van Voorst het veld met een hoogst waarschijnlijk zeer zware knieblessure helaas alweer verlaten.
Na dit trieste gebeuren moest Terwolde met 10 man verder omdat alle wisselspelers al waren ingezet.
Hierdoor werd de even de van slag zijnde ploeg van Terwolde verrast door Wesepe die toch nog kans zag om in de 85e minuut de 2-7 te scoren.
Daarna werd Wesepe andermaal gevaarlijk door vanuit een vrije trap vanaf links de bal net over het Terwoldse doel te koppen.
Ook in de 88e minuut kreeg Wesepe nog een vrije trap net buiten de zestien van Terwolde waarbij de bal tegen de paal werd geschoten en via een speler gelukkig in de handen van onze keeper terecht kwam.
In de blessuretijd kreeg Max van Gerrevink na uitstekend doorzetten van Bas Hiddink de bal mee waarna hij op zijn Max’s kans zag om via een gericht schot langs de keeper de 2-8 aan te kunnen laten tekenen.
Niet lang daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.
Terwolde heeft zichzelf hiermee een goede dienst bewezen met betrekking tot de 3e periode.

Volgende week hebben wij de belangrijke thuiswedstrijd tegen Davo 1 voor de boeg.
Graag zien wij jullie dan op ons complex de Woldermarck, aanvang 14.00 uur.