Terug naar het overzicht

Terwolde is even de weg kwijt!

SV TERWOLDE 1 – V.V. VOORST 1

Om 14.00 uur trapte Terwolde de thuiswedstrijd op deze fraaie zonnige zondag 13 november in eigen huis af tegen V.V. Voorst.

Na de eerste 10 minuten waarin de teams elkaar aan het aftasten waren kwam Voorst via de rebound vanuit een corner tot een schot op goal die door onze keeper Guido Kelly wederom tot een corner werd gepareerd waarbij Voorst andermaal tot een schot op goal kwam maar hieruit werd gelukkig niet gescoord.

In de 15e minuut sprint Sem Gerritsen over de rechterflank naar voren en gaf een mooie voorzet die ook maar net over Max van Gerrevink heen vloog. Kort daarna in de 17e minuut kwam er wederom een voorzet via Thomas Leurink voor het doel van Voorst waarbij alles en iedereen de bal vergat aan te raken anders was de bal zeker het doel ingevlogen.

In de 20e minuut kreeg Voorst door een overtreding van de thuisclub op een gevaarlijke plek net buiten de zestien van een vrije trap, gelukkig werd deze via de Terwoldse muur gepareerd.

In de 27e minuut was er een dikke kans voor Max van Gerrevink voor het doel van Voorst die helaas niet verzilverd werd.

Kort daarna was er via een corner voor Terwolde weer een gevaarlijke situatie maar ook dit keer wist Terwolde niet te scoren.

Het was juist een speler van Voorst die in de 36e minuut na een voorzet waarbij de bal notabene tussen twee verdedigers van Terwolde terecht kwam toch nog via een kopbal wist te scoren, stand 0-1 tevens de ruststand.

Direct na de rust was er in de 47e minuut alweer een gevaarlijke situatie waarbij de aanvoerder van Voorst de bal strak op de paal schoot.

In de 53e minuut zag Ymke Kelderman kans om vanaf de linker vleugel een voorzet te geven die door Voorst tot corner wordt verwerkt.

Deze corner ging maar net voor het doel van Voorst langs zonder dat ook maar iemand de bal kon raken. Als dat wel het geval was geweest was het zonder meer een doelpunt geworden.

In de 61e minuut maakte Voorst door een zeer slechte spel hervatting van de keeper en achterhoede van Terwolde de 0-2.

In respectievelijk de 68e, 74e en 75e minuut was Terwolde steeds in de buurt van het Voorster doel maar kon hier geen potje breken.

Wel was het Voorst die in de 76e minuut kon profiteren van een verkeerde terugspeelbal van onze voorstopper welke door de aanvoerder van Voorst beheerst werd ingeschoten, stand 0-3.

Tot slot werd ook nog in de 89e minuut de 0-4 aangetekend doordat de verdediger van Terwolde uitgekapt kon worden en waarna het schot in de verste hoek verdween.

Als gezegd Terwolde is het even kwijt maar zal zich zeker gaan herpakken tijdens de uit wedstrijd van volgende week tegen Davo 1

Graag tot dan in Deventer.