Terug naar het overzicht

Terwolde machteloos tegen DAVO

Nadat het veld van Davo om 12 uur goedgekeurd werd konden de mannen van Terwolde afreizen

naar Deventer.

Al in de 3e minuut scoorde Davo de 1-0. een probleem waar Terwolde vaker mee te kampen heeft namelijk heel vroeg op achterstand komen en vervolgens enorm achter de feiten aan te lopen. Je kunt het keer op keer tegen de heren voetballers zeggen maar schijnbaar valt het kwartje maar niet,

Vervolgens kreeg Davo in de 6e min. een vrije trap een eindje buiten zestien die door onze keeper tot corner werd getikt. Uit deze corner valt zomaar de 2-0 binnen.

Terwolde liet direct daarna van zich horen door in de 7e minuut de 2-1 te scoren die via een assistant van Sem Gerritsen door Max van Gerrevink in het doel werd geschoten.

In de 12e min was er weer een kans voor Terwolde die vanuit een voorzet van rechts maar net voorlangs vliegt zonder dat er ook maar iemand de bal toucheerde.

Nog geen minuut later kreeg Davo een penalty mee door een overtreding binnen de zestien van een verdediger van Terwolde. Deze penalty werd nog wel aangeraakt door Guido Kelly maar dat mocht helaas niet baten waardoor er de 3-1 op het scorebord verscheen.

In de 18e minuut zag Jelmer Bellert voor Terwolde kans om ineens een schot uit de lucht op de goal van Davo te lossen die de keeper van Davo eveneens knap uit de lucht wist te plukken.

In de 23e minuut werd een corner corner voor Davo vanaf de rechterkant genomen die over alles en iedereen heen ging waarna de bal opnieuw werd ingebracht en waaruit wederom wordt gescoord en het 4-1 werd.

In de 27e min. was er een schot op het doel van Davo die werd gepareerd.

Niet veel later en wel in de 29e min kwam Jelmer Bellert alleen op de keeper af maar werd zijn schot geblokt waar nog wel een corner uitkwam die verder niets bracht.

In de 36e minuut kwam Sem Gerritsen tot een schot op het doel van Davo maar deze was net niet hard genoeg om de keeper van Davo in de problemen te brengen.

In de 41e minuut was er een vrije trap voor Terwolde net buiten de zestien, deze ging strak voor het doel van Davo langs zonder dat ook maar iemand van Terwolde eraan dacht om de bal erin te schieten.

Daarop volgend in de 42e minuut kwam er een tegen aanval waarbij Davo de bal strak op de paal schoot.

Als antwoord kreeg Terwolde in de 43e minuut een dikke kans waarbij Milan Koers alleen voor de keeper komt maar de keeper de bal wist te pareren.

In de 44e min kwam er nog weer een vrije trap voor Terwolde die eveneens door de goed kepende doelman van Davo werd afgeslagen.

Daarna was het tijd om de kleedkamers op te zoeken voor de rust.

Na de rust kwam het eerste wapenfeit van Terwolde in de 57e minuut via Swen van Voorst maar deze bal en ook de daaropvolgende inzet werd gepakt door de Davo doelman.

Direct daarna in de 58e minuut kwam er een vrije trap op rechts voor Terwolde maar ook deze wordt wederom uit de lucht geplukt door de keeper van Davo.

In de 68e minuut wordt een deel van de achterhoede van Terwolde er compleet uitgespeeld waaruit alweer werd gescoord en het 5-1 werd.

Drie minuten later in de 71e minuut wist Davo recht door het midden dwars door de verdediging van Terwolde heen te breken om alweer de 6-1 te laten optekenen.

Een aanval van Terwolde in de 73e en 76e minuut brachten helaas niets.

Ook in de 80e minuut bracht een voorzet van Swen op Max geen soelaas.

Net als het schot van Milan welke in de 82e minuut over werd geschoten.

Niet lang daarna was het Swen die een kans miste na een voorzet over links van Jelmer Bellert nadat net daarvoor ook Milan Koers al niet wist te scoren.

Na een daaropvolgende aanval in de 84e minuut werd de bal goed ingekopt door Max maar zijn poging werd wederom gepakt door de keeper.

Uit een direct daaropvolgende antwoord van Davo wordt helaas wel weer gescoord en werd het 7-1.

In de 87e minuut kwam er een strakke voorzet van Ymke Kelderman die wordt ingetikt door Max van Gerrevink, stand 7-2

In de 89e minuut bij een aanval van Davo over links wordt er ook nog eens de 8-2 gescoord.

En alsof de gifbeker nog niet helemaal leeg was viel in de 90e minuut ook nog de 9-2 waarna de scheidsrechter voor het voor Terwolde verlossende einde floot.

Het hoeft geen betoog dat dit niet de beste wedstrijd van Terwolde was en dat is nog maar voorzichtig uitgedrukt. Hoe het zover heeft kunnen komen dat is voor ons ook de grote vraag.