Terug naar het overzicht

TERWOLDE ONDERBREEKT DE WINNENDE REEKS!

Na 1 minuut stilte te hebben gehouden vanwege het overlijden van Henk Berends die veel voor onze club heeft betekent werd er voor de start van de wedstrijd afgetrapt.

Al direct in de 1e minuut was er een corner voor CCW welke via Max van Gerrevink overging in een tegenaanval voor Terwolde, het daaruit volgende schot van Max kon door de verdediging van CCW nog maar net geblokt worden.

De toon was hiermee gezet en er volgden van beide kanten de nodige aanvalsacties richting beide doelen die echter allemaal stranden.

Totdat in de 37e minuut de aanvoerder van CCW Bart Keurhorst, gerekend vanaf seizoen 12/13 zijn honderdste doelpunt voor Wilp/CCW kon scoren.

Deze kwam tot stand vanuit een vrije trap halverwege de linkerzijde van de Terwoldse helft waarbij de bal voor het doel van Terwolde werd geslingerd en Bart de bal zonder dat het hem echt moeilijk werd gemaakt simpel in de verste hoek kon worden gekopt en daarmee de 0-1 aan liet tekenen.

Deze stand werd na nog een dikke kans voor CCW die via de paal over de achterlijn rolde en nog een schot van Sem Gerritsen die die recht in de handen van de keeper van CCW belande ook de ruststand.

Na de rust was er gelijk alweer vanaf de aftrap een aanval van CCW welke gelukkig stuk liep.

Ook Terwolde liet daarop volgend gelijk van zich horen waarbij Sem Gerritsen na een cross pass van Milan de bal helaas recht in de handen van de keeper van CCW schoot.

In de 51e minuut werd er binnen de zestien van CCW duidelijk hands gemaakt, een cruciaal moment die iedereen zag gebeuren behalve de scheidsrechter die echter gewoon door liet spelen.

Dit had de wedstrijd kunnen doen kantelen maar dat mocht helaas voor Terwolde dus niet zo zijn.

Wederom volgden de aanval acties van beide ploegen elkaar over en weer snel op totdat in de 71e minuut plotsklaps Ruben de Haan de bal net achter de verdediging van Terwolde in zijn bezit kreeg en alleen op de keeper van Terwolde af kon rennen om de 0-2 te scoren.

Dit was een flinke domper voor de thuisclub die er tot dat moment nog zeker in geloofde om in ieder geval een gelijk spel binnen te slepen.

Terwolde probeerde het daarna nog wel maar kon de stand helaas niet meer ombuigen en moest in CCW de meerdere erkennen.

Eerlijk is eerlijk, CCW was vandaag net even iets alerter en konden elkaar net even iets beter vinden waardoor de ploeg uit Wilp verdiend heeft gewonnen, het is helaas niet anders.

Het vizier staat voor de mannen van Terwolde wat dat betreft alweer gericht op de volgende wedstrijd uit tegen V.V. Voorst.

Graag zien wij jullie weer in Voorst.