Terug naar het overzicht

Terwolde op zoek naar de vorm!

Vandaag zijn wij afgereisd naar Epse voor onze uit wedstrijd Epse 1910 1- SV Terwolde 1.

Bijna standaard kreeg de Terwoldse ploeg al in de 2e minuut een doelpunt om de oren en werd het 1-0 voor Epse via een snelle aanval over de linkerkant waarbij de bal ook nog eens in de korte hoek werd geschoten, niet echt onhoudbaar voor de keeper.

Om er werkelijk moedeloos van te worden om zo snel alweer tegen een achterstand aan te zitten kijken.

In de 9e minuut kreeg Epse een vrije trap net buiten zestien, gelukkig verdween deze in het zijnet.

Direct daarop in de 10e minuut versierde Terwolde een corner aan de linkerzijde die maar net werd over gekopt door Jurriën Kamphuis.

In de 17e minuut ging Sem Gerritsen dwars door het midden op avontuur waarbij hij net buiten de zestien van de tegenstander onderuit werd gehaald, helaas verdwijnt de vrije trap in de muur van Epse.

Daarna kwam Terwolde respectievelijk in de 19e minuut met een vrije trap, in de 23e minuut via een corner en in de 27e minuut d.m.v. een schot op goal van Max van Gerrevink in de buurt van het doel van de tegenstander echter in alle gevallen zonder resultaat.

Ook Epse kon in de 28e minuut vanuit een afgeslagen Terwoldse corner niet profiteren.

De daaropvolgende aanval van Terwolde wordt een corner op rechts.

Deze corner ging er vanuit de scrimmage en uiteindelijk via een kopbal van Max van Gerrevink helaas net niet in.

Tot aan de rust is Terwolde nog zeker vier keer voor het doel van Epse verschenen maar zag evenzovele malen geen kans om te scoren.

Kort door de bocht gezegd was ondanks het tegendoelpunt de eerste helft voor Terwolde.

In de tweede helft waren er over en weer de nodige aanval acties maar was het in de 59e minuut dat de Terwoldse achterhoede de bal niet goed weggewerkt kreeg en Epse andermaal kon profiteren en de 2-0 liet aantekenen.

Tien minuten later was het weer raak voor Epse nadat de verdediging van Terwolde dacht dat de bal over de achterlijn rolde en een doelschop claimde ging het spel gewoon door waarbij de bal alsnog voor de goal van Terwolde kwam en de spits van Epse simpel de 3-0 binnen kon tikken.

Het duurde nog tot de 86e minuut voordat Terwolde via Max van Gerrevink iets terug kon doen en hij na geklungel van de doelman van Epse wist te scoren, stand 3-1.

Daarna kwam Terwolde nog wel een paar maal gevaarlijk voor het doel van Epse maar kon daarbij helaas het net niet meer vinden.

Al met al hebben wij het in de tweede helft niet meer goed op kunnen pakken en was deze helft voor Epse.

Onze volgende wedstrijd is volgende week thuis tegen Vilsteren en hopelijk kunnen we dan het tij eindelijk eens keren.

Graag tot dan.

Einde wedstrijd.