Vrijwilliger worden bij ons mooie club is niet alleen heel nuttig maar ook nog eens ontzettend leuk. Op dit moment hebben wij de volgende posities open:

We zijn op zoek naar:

Penningmeester ( vanaf april 2023 )
Per volgend seizoen zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester! Een leuke vrijwillige functie voor een persoon met een klein beetje ervaring, voor meer informatie kunt u contact opnemen met het dagelijks bestuur of met de huidige penningmeester. Het zou fijn zijn als vanaf april al wat taken waargenomen kunnen worden. 

Barmedewerkers
Op vele momenten in de week willen we de kantine graag open doen. Vooral op zondag (ochtend- of middagdienst) hebben we een tekort aan vrijwilligers. Maar ook voor de andere avonden en tijdstippen kunnen we vrijwilligers gebruiken.

Voetbalscheidsrechters
Op zaterdag en zondag moeten er de nodige voetbalwedstrijden gefloten worden. 

Flexibele terreinwerkzaamheden
Er zijn telkens diverse projecten op ons terrein. Te denken valt aan schoffelwerk, grasmaaien, bouwwerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden, ophangen reclameborden, enz. 

Gastvrouw / Gastheer
Als gastvrouw / gastheer ben je het visitekaartje van SV Terwolde tijdens de wedstrijden op zaterdag of zondag.
Met een kop koffie of thee ontvang je de scheidsrechter, de tegenstanders, de teams van onze vereniging en ben je het aanspreekpunt gedurende je dienst. Hou je van regelen en organiseren en wil je meer weten over deze vrijwilligerstaak, neem contact op met de vrijwilligerscoördinator.

Wedstrijdsecretaris
Het wedstrijdsecretariaat is van cruciaal belang om te kunnen voetballen. Voor het secretariaat pupillen en junioren zijn we op zoek naar een of twee wedstrijdsecretaris(sen). De taken betreffen o.a. het aanmelden van teams, het verplaatsen van wedstrijden en het door geven van afgelastingen. Vind je administratief werk leuk in combinatie met communicatie en wil je je inzetten voor de vereniging? Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator.

Mochten er leden of niet –leden zijn die zich op een andere wijze verdienstelijk willen maken voor onze vereniging dan juichen wij dit van harte toe.

Vele handen maken licht werk en samen komen we er wel!.