Hallo allemaal,

Ik ben Ed Beugels, vertrouwenscontactpersoon voor alle leden en betrokkenen van alle afdelingen van SV Terwolde.


Wat is dat, een vertrouwenscontactpersoon?
Een vertrouwenscontactpersoon is een eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met ongewenst gedrag. Dit kan ongewenst gedrag zijn waar je zelf mee te maken hebt. Het kan ook ongewenst gedrag zijn dat je gezien hebt, of waar je van gehoord hebt. Wat kun je van mij verwachten? Allereerst zal ik luisteren. Daarna bespreken we wat er volgens jou zou moeten veranderen aan de situatie en wat de mogelijkheden zijn om dit te bereiken. Dan zit mijn taak als vertrouwenscontactpersoon erop en kun je zelf actie ondernemen om de situatie daadwerkelijk te veranderen. Zo streven we samen naar een vereniging waar iedereen zich thuis voelt en prettig kan sporten.


Wie ben ik?
Geboren in 1965, getrouwd met Jacqueline Derksen en vader van Bas, Bram, Bart en Bo. Sport is een vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven. Zo ook het leveren van een bijdrage aan SV Terwolde. Toen ik gevraagd werd of ik vertrouwenscontactpersoon voor alle afdelingen van SV Terwolde wilde worden heb ik niet lang geaarzeld. Ik wil graag bijdragen aan een veilig sportklimaat bij SV Terwolde.


Hoe kun je mij bereiken?
Je kunt mij bereiken op mijn mobiele telefoon 06 129 678 95 (WhatsApp, SMS en bellen is allemaal goed) of per mail op edbeugels@gmail.com. Normaal gesproken reageer ik binnen 24 uur om een afspraak te maken. Mocht je dat te lang vinden duren of spreek je liever een andere Vertrouwens Contact Persoon, dan kun je terecht bij het landelijke Vertrouwenspunt Sport. De NOC*NSF hulplijn Vertrouwenspunt Sport is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid.
Het nummer is 0900 – 202 55 90 (€ 0,10 per minuut)
E-mail: vertrouwenspuntsport@noc-nsf.nl