Volleybal kan bij SV Terwolde

Welkom bij de afdeling Volleybal, bestaande uit een Dames en een Recreanten-mix team. Al 40 jaar zijn we een actieve afdeling binnen SV Terwolde. Het Damesteam bestaat momenteel uit 8 actieve speelsters (en een aantal geblesseerde dames) en speelt in de 4e klasse. Het is een enthousiast team met vele vrijwilligers om zich heen, te denken bijvoorbeeld aan de tellers en scheidsrechters tijdens wedstrijden.
Maandagavond van 19:30-21:00 uur is de vaste trainingsavond in de gymzaal in Terwolde. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de Jachtlust te Twello op donderdagavond.
Het Damesteam wordt gesponsord door Tom Smeenk Bedden, Boxsprings en Matrassen uit Deventer; ze hebben van Tom prachtige tenues gekregen.